Ekana: viikonlopun kisat meni niin huonosti, että oikein hävettää. Neljä hylkäystä ja yksi vitonen. 99% minun ohjaus mokia ja 1% Pipsan älytön kuumuminen, johon palataan kohta.

Tokana: Pipsa ja Pörri kävi perjantaina lääkärillä. Pipsa sai kennelyskä rokotteen ja Pörristä otettiin verikokeet. Jospa nyt vihdoin saataisiin selville, että mille meidän karvakasa on allerginen.

Kolmas: Pihla on saanut häkkituomion. Koska kaikkea muuta on kokeiltu ja kämpästä ei ole kohta enää mitään jäljellä, Pihla viettää päivät häkissä. Salakuvauksen perusteella pentu tuntuu olevan ihan ok asian kanssa. Nyt se ainakin nukkuu päivät :)

Ja sitten se suurin murhe. Pipsa. Pipsan käytös on muuttunut tämän vuoden aikana ja homma sen kuin pahenee. Pipsa räyhää ja rähisee, haastaa tappelua, ei usko minua, uhmaa minua, kuumuu niin että korvat punottaa. Harrastamisen hauskuus alkaa olla mennyttä. Homma paheni alkuvuoden juoksun jälkeen ja räjähti käsiin elokuun juoksusta. Kun Pipsa pääsee jouksun jälkeisen masennuksen/valeraskauden ohi, alkaa rähinä. Mitä tehdään ? Alkaa neuvot loppumaan. Pipsan sterilaatiota on mietitty, joten voiskohan ongelma olla hormoneissa ? Vai onko nyt pulpahtanut esiin jokin käytösongelma ? Mistä se johtuu? Miten siihen voidaan vaikuttaa ? Ja mistä se on tullut ? Fyysista vikaa ei pitäisi olla. Kipuilua ollaan yritetty sulkea pois ja mitään siihen viittaavaakaan ei ole.

No tulipas synkkää tekstiä. Ihania söpöläisiä kaikki kolme kuitenkin on :)

2127296.jpg

Joulukortti kuvaus sessiota tässä harjoitellaan.....tulis lunta, niin päästäis itse asiaan :)