Hurraa hurraa hurraa, miljoona kertaa hurraa meidän hienolle, taitavalle ja uskomattoman kauniille Pipsalle. PIPSA VOITTI :) Enpä vosi tämän ylpeämpi olla Pipsasta.

Pipsa siis otti nolla voiton agi-radalla tänään Tampereella. Radalla oli esim. keinu (se ainainen jännityksen aihe) ja Pipsa suoritti sen mallikelpoisesti. Rata oli helppo, mutta ei sen väliä, me voitettiin :) Toinen rata, hyppyrata, meni sitten hylkäykseksi minun virheestä....ei haittaa :)

Onneksi rikottiin tämä meidän hylky putki :) Ihan sitä hypäreiden hylky putkea ei saatu rikki, mutta sitten ens kisoissa. Niin, meillähän ei ole yhtään tulosta hyppyradoilta :\ Ja niiden piti olla niitä helpompia, kun ei ole kontakteja.....

Oskari ja Reetta oli meidän kanssa kisaamassa. Oskarilla oli niin kova vauhti päällä, että unohti kuunnella Reettaa ja teki omat radat. Mutta hienoja ne oli, varsinkin hyppyrata :) Oskarin olis kyllä kuulunut voittaa se rata, vaikka yksi putki menikin vähän väärästä päästä. Mutta vauhti oli kovaa ja hypyt korkeita :)