Ensimmäiseksi P:n hyvä huomio edelliseen kirjoitukseen, että kello todellakin oli vain 10 minuuttia vaille puolenyön kun mentiin nukkuun, eli se voidaan siis pyöristää puoleenyöhön, joten tästä pääsemme siihen, että emme ole vanhoja. (Huoh, mikä helpotus ;-)

Ja vielä ennen kisapäivitystä huolestuneille tiedoksi, morsiuskolttu on haettu Oulusta ja saatu onnellisesti roikkumaan koirienhuoneen oveen. (ja niille toisille huolestuneille, koirienhuone on edelleen koirienhuone, sitä ei ole varastettu hääkolttuhuoneeksi)

Ja sitten siihen itse asiaan: Pipsa otti ensimmäisissä 2-luokan kisoissa ensimmäisen nousunollan. Jipii, hyvä Pipsa ;-) Lauantain kahdessa ensimmäisessä startissa tuli hieman ohilyöntejä, mutta ei nekään huonoja startteja ollut. Sunnuntai aamusta sitten otetiin nolla sijoitukselle 2. ja toisesta startista hylky. Mutta kisat meni paremmin kuin uskalsin odottaa. Nyt vain tarvitsemme paljon keppi ja keinu reeniä :)

KAS:n kisoissa tavattiin muitakin gööttejä: ihastuttava Ansa, loistava Piru, suloinen Vinha ja komea Topi. Kiitos göötti kavereille kivasta kisa seurasta ;-)

Kuvia ei kisoista ole, mutta alla Pipsan paras kaveri Iine ja Pipsa:

1322925.jpg

Ei mitään hajua, mitä kuvassa tapahtuu ;-) (tosin voisin arvata, että Pörri, jonka takapuoli näkyy oviaukossa, on käynyt laittamassa nuorison kuriin antamalla niille köniin)