, kun on muka n i i i i i n kiire.

Viime viikolla kävimme Oulussa minun töiden takia. Koirat oli tietenkin mukana. Ja mitä teki göötit, minä vaan kysyn! (tähän kohtaan paljon kiroilua ja tiedoksi NN tädille ja Tarjalle, että kyllä ne edelleen elossa on.) Niin, göötit, ja tarkennateen tähän vielä että Pipsa ja Pihla, päättivät tehdä ihan oma-aloitteisen reissun lähimmälle omakotitaloaluellee. Pipsa nosti nätisti aitaa, että pikkusiskokin pääsee riiaus reissulle mukaan ja sitten ne meni. Eihän sitä heti huomattu ja kun huomattiin, niin iski sellainen paniikki että. No, ihanat pienet neidit olivat göötin pötkylät saaneet kiinni ja ehtineet jo soittaa poliisille, kun äiti ne paikallisti läheisestä omakotitalosta. Tällä välin minä juoksin kuin päätön kana ympyrää Pörrin kanssa. Kauhukuvat vaan vilisti menemään silmien edessä. No, onneksi mitään ei sattunut ja göötit on visusti lukkojen takana Pipsan juoksun loppuun saakka (ei sentään elämänsä loppuun saakka :)

Lauantaina mentiin sitten R:n kaveriksi LEVEKin agi-kisoihin. Minä pääsin juokseen Oskun kanssa yhden radan ja ihan kivasti meillä meni, vaikka ei olla koskaa agia yhdessä tehtykään. Tosin niitä kontakteja ei otettu, mutta ei haittaa, sitten seuraavalla kerralla. Pihla oli tietenkin mukana sulostuttamassa ihmisiä. Pipsan kotiaresti jatkuu......

Sunnuntaina Pipsa sai ulkoilla mätsärissä :) Laura oli jälleen kuskina ja tuloksena sininen nauha. Mutta hienosti Lauralla ja Pipsalle menee yhteen :) Ovat oikein hellyttävän näköisiä yhdessä. (kamera: joo, ei ollut mukana). Mätsärin jälkeen Pipsa pääsi vielä lenkille Lauran kanssa, joten kotoarestia on hieman höllennetty :)

Että näin viime viikko. Tällä viikolla meillä onkin uuden, R:ltä saadun näyttelyhihnan kanssa näyttely reeniä ja sitten lauantaina näyttelyyn :)