Me startataan Pipsan kanssa ekan kerran 2-luokassa Oulussa nyt tulevana viikonloppuna. Nyt jo jännittää. Meillä on kummallekin päivälle 2 starttia, eli siis neljä yhteensä. Yhtään kertaa emme ehdi reeneihin ennen startteja, joten saas nähdä miten meidän käy.

Viikonloppuna oltiin kyläilemässä P:n luona Vantaalla. Koirulit oli ihan innoissaan uusista hajuista ulkona. Muuten vierailu meni leppoisasti jutustellen ja viiniä juoden. Nukkumaan painuttiin jo ennen puoltayötä, joten kai meistä on tullut vanhoja, kun ei jakseta enää riekkua yömyöhään.

Häähössötys alkaa olla huipussaan, kun itse H-hetkeen on enää kolme viikkoa. Onneksi kaikki viikonloput on buukattu täyteen ohjelmaa, niin ei ehdi murehtiä kaikista pienistä asioista :)

Pipsan juoksu vetelee viimeisiä. Viime viikolla koti muistutti lähinnä taistelutannerta.....Pipsa jumputti pehmolelujaan ja Pörri yritti jumputtaa Pipsaa, Pipsa huusi/haukku/irvistelu Pörrille ja Pörri löi tassulla takas, Pörri huusi vuorostaan Pipsalle/minulle/Pekalle/jollekin ja Pipsa irvisteli enemmän.... Loputon kierre siis.

Nyt takas töiden pariin ja sitten kotiin ja koirulien kanssa ulos ;-)