...tulee ja puree Pipsaa pikku jalkaan, joten eihän sille voi astua, eihän?

No niin, keinu/puomi ongelmasta päästiin ja saatiin tilalle kontakti ongelma. Pipsa roiski kaikki kontaktit sunnuntain Tampereen kisoissa. Tällä kertaa en enää ollut puulla päähän lyöty, koska tämä tuntuu jo niin kovin tutulta. Kisoissa tulee sellaisia virheitä, mitä ei tule harkoissa.

No, pääasia kuintenkin on, että radalla oli sekä keinu että puomi ja Pipsa suoritti kummankin hienosti (siis lukuunottamatta puomin kontaktia), pelosta ei ollut tietoakaan.

Koska hypyt on enää ainut este, millä ei ole ollut ongelmaa, niin kai ne on seuraavat. Eli kun saamme taas kontaktit kuntoon, alkaa rimat tippumaan. Voihan möröt :)

No, torstaina mennään reenaan ja reenataankin pelkkää kontaktia ja parin viikon päästä Riksuun kokeileen, että miten ne kontaktit sujuu :)

Ai niin, keppien nurjaa puolta on vissiin reenattu vähän liikaa, kun Pipsa haki kepeille väärältä puolelta. Tällä kertaa siis ohjasin ihan siltä koiran puolelta, mutta Pipsa haki keppien lähdön niin kuin olisin ollut nurjalla puolella. Joten keppien eka välin haku reeniä olis kans tiedossa :) Mutta tämä on enää hienosäätöä, muuten Pipsa kepittää mallikelpoisesti :)

Mutta tällä kertaa saatiin siis tulos, vaikka todella heikko sellainen :)