Hädin tuskin oltiin toivuttu agi-rodusta, kun perjantai aamuna suuntasimme kohti Kokkolaa Klagin 10-v kisoihin. Autoon pakattiin telttakatos, kamalasti kasseja, 6 koiraa ja 3 ihmistä. Sakke ajeli perjantai iltana perästä.

Perjantaina oli ensimmäinen startti, lauantaina kaksi ja sunnuntaina kaksi. Perjantain radalla oli hieman ylimääräisiä esteitä, koska vettä tuli väliin kaatamalla ja radalla oli 10 cm syviä lätäköitä. Perjantain radalta kerättiin kolme hylkäystä, niin Pipsa, Oskari kuin Pedrokin.

Lauantai aamuna paistoi aurinko. Pipsa aloitti kisa-uran ensimmäisenä ja tuloksena jälleen hylkäys. Pipsa päätti mennä renkaan sijasta puomille, muuten hyvä rata. Osakarilla oli vauhti ja show-meininki päällä, joten sieltä myös hylkäys. Pedro räjäytti potin tekemällä nollan ja ollen noin 50 koirasta 8 :) Upea suoritus Reettalta ja Pedrolta :)

Kisaa jatkettiin illalla. Pipsa jälleen radalle meistä ensmmäisena. Päätin, että täysillä vedetään, meni sitten miten tahansa. No, se me miten tahansa ja tuli nolla voitto :) Pipsa siis sai sertin ja nousi kolmosiin. Osakari levitoi itsensä kontaktien alastulojen yli ja Reetta hylkäytti radan.

Sunnuntaina sitten ensimmäisena radalle pääsi Oskari. Oskari teki hienon nolla radan sijoittuen toiseksi :) Jipii Reetta ja Oskari. Meidän ensimmäinen kolmosten koitos oli puolen päivän aikaan. Pipsa kävi hieman kuumana ja hylkäykseenhän se rata meni. Ei oikeastaan haitannut, ihan ok rata muutamaa sähellystä lukuun ottamatta. Pedrolla taisi putken väärä pää houkuttaa liian paljon, joten Pedron rata myös hylkäykseen. Pedrolla olisi kyllä tällä radalla aika riittänyt vaikka ja mihin, niin lentävää suoritus oli :)

Emme jaksaneet jäädä enää illan startteihin, vaan lähdimme ajeleen kotia kohti. Niin ihmiset kuin koiratkin olivat jo aika uupuneita. Myös ilma oli koko viikonlopun sateinen, lukuun ottamatta sitä lauantai aamua. Se hiukan lannisti tunnelmia, muuten oli hauskaa :)

P.S laitetaan Pipsan videoita, kunhan saadaan ne ulos kännykästä.

P.P.S Pihla sai Reettan Aaposta parhaan kaverin ja hiiviöi koko viikonlopun Aapon kustannuksella....niin ja soi pään mentävän reiän meidän omaan häkkiin ja teki alun Reettan häkkiin...... joten se siitä kevyt häkistä :)