Pipsa alkaa olla pikkuhiljaa oma itsensä. Ei kuitenkaan vielä ihan kokonaan, niin rankka oli mahatauti. Koomisinta tässä on, että kyseiseen loiseen toimii ihan normaali madotuslääke, Axilur. Ja kaiken lisäksi tuo on vieläpä meidän madotuslääke. Joten tällä kertaa madottamisen odottaminen maan jäätymiseen oli huono, huono, huono idea.

Mutta siihen hoitajaan. Pihla hoitaa. Pihla hoitaa aamulla ja illalla ja päivällä, aamupäivällä, iltapäivällä ja yöllä ja välillä myös meitä ihmisiä. Ihmisten hoitaminen tapahtuu enimmäkseen aamuyöllä.

2061428.jpg

2061431.jpg

Pilalla voi olla myös oma lehmä ojassa, koska sillä on TYLSÄÄ. Sen paras kaveri ei ole jaksanut viikkoon painia. Minä olen yrittänyt tehdä Pipsan virkaa ja leikkiä iltasin, mutta eihän se sama asia ole. Niin toivoton tilanne jo oli toissapäivänä, että Pihla haki Pörriä leikkiin. Leikki meni näin: Pörri seisoi keskellä käytävää, Pihla juoksi kamalaa vauhtia ohi, Pörri otti omalla kohdalla Pihlaa kiinni ja heitti seinään.....Kumpikin säilyi hengissä. Onneksi tänä aamuna otettiin pikku göötti-painit, niin ei tarvitse Pihlankaan henkensä uhalla leikkiä Pörrin kanssa.

Pörrin kanta tähän kaikkeen:

2061436.jpg