Yhtä nopeasti kuin talvi tuli, se myös meni. Jälleen tarvotaan märässä, mudassa ja pimeässä. No, tarvotaan sitten, jos ei kerran sitä hemmetin pakkasta tänne meille asti riitä (että siellä pohojosessa, voisitte vaikka edes muutaman säkillisen tänne lähettää, häh ??? )

Meidän reenitauko loppui torstaina. Kisarupeama aloitettiin tänään Helsingissä. Hillittömässä vesi-/räntä-/lumisateessa ajeltiin Hesaan klo 6 aamulla. Tuliaisiksi saatiin märkä ja kurainen koira, märät ja vielä kuraisemmat vaatteet ja pari kiloa hiekkaa. Ja kolme hylkäystä. Kaksi ensimmäista oli niitä legendaarisia hyviä hylkäyksiä, viimenen meni ihan penkin alle. No, ens viikolla jatketaan reenejä, ja viikonloppuna kisataan Riihimäella ja Turussa. Sitten koittaa joulutauko.

Alla muutama hävyttömän huono kännykkäkuva Oulun reissulta.

Pihla tykkää Iineksestä.

2106609.jpg  

"Hei, tarjoamme erittäin tehokasta ja laadukasta (ellei meitä nukuta) valvonta palvelua. Haukumme ystävät, sukulaiset, naapurit ja joskus myös ventovieraat. Kukaan meistä ei pure (no ehkä tuo ruskea ihan pikkasen). Otamme vastaan lahjontaa, kuten ruokaa ja rapsutuksia"

2106611.jpg

"Toisinaan suoritamme valvonta tehtäviä myös yksin."

2106615.jpg

Myös Pipsa oli reissussa mukana, mutta kuvat olivat niiiiiin huonoja loistavasta mallista huolimatta, että ne oli sensuroitava.