Muoks: alle lisätty kuva.

Ja tällä kertaa näyteltiin niin uskottavasti ravia, että tuomari ei kirjottanut lappuun valkoiseen mitään peitsaamisesta. Näytelmä koulu tuottaa tulosta sittenkin :)

Pipsa oli AVO EH ja sijoitus nro 3. (AVO narttuja oli vain kolme, joten me oltiin vähän niin kuin viimeinen pari, mutta ei haittaa, mun mielestä Pipsa oli ihan kaikista kaunein. No joo, oli Tiukukin aika tosi kaunis :)

Alla tuomari Riitta Lahtovaaran arvostelu (ja muutama kommentti):

Eritt. hyvä tyyppi. Feminiinen. Mittasuh. oikea narttu (ehkä siinä luki näin, ei saa selvää). Pituudeltaan oikea pää, hieman pyöreät silmät (jos ne olis neliskanttiset, niin se se vasta hassua olis), hyvät korvat (en viitsinyt kertoa, että näissä korvissa on hyvin vaihteleva kuulo, joka on suoraan verrannollinen nakkeihin), kaunis kaula, hyvä ylälinja. Riittävä runko (myös minun mielestä runkoa on ihan tarpeeksi). Ohut luusto (jos Pipsaan pannaan sisälle yhtään isompi luusto, niin ei se mahdu). Riitt. kulm. raajat (ja mitähän tämäkin tarkoittaa). Saisi liikkua pitemmällä taka-askeleella (ei Pipsa mikään kenguru ole, sillä on ihan hyvä taka-askel....ja etu-askel ja askel yleensäkin). Luonne OK (höh, ei se mikään OK ole, se on ihana ja suloinen ja hirvittävän hieno).

Kivointa päivässä oli, että me nähtiin Inkaa ja Nallenevan Tiukua. Tiuku on vähän niin kuin Pipsan isosisko :) Tiuku oli tosi kaunis ja voitti AVO luokan nartut ERIllä. Hyvä Tiuku :)

Saanko esitellä: ihanaiset siskokset, Tiuku ja Pipsa

1930463.jpg

Kuvaajana toimi Inka Paananen, kiitos Inka kuvasta :)