Tai no, ei ihan Saksan maalta, vaan Hattulasta :)

Kävästiin keskiviikko aamuna Pörrin kanssa lääkärissa. Pörri on ollut aivan kamalan räkänen siitepölyn takia. Ette ikinä arvaa, mitä Pörri sai lääkkeeksi..........inhalaattorin :) Jep, luitte oikein :) Nyt Pörri sitten imppaa itseensä joka aamu ja ilta kortisonia babyhalerin avulla. Ja kumma kyllä, tämä tuntuu auttavan. Tänään oli eka kerta pitkään aikaan, kun ei tarvinut herätä aamu 5 Pörrin aivasteluun ja köhimiseen. Uskomatonta, mutta totta :) Jos tästä saadaan apu, niin Pörrin ei tarvitse alkaa syömään kortisonia ja näin ollen ei tule niitä ikäviä kortisonin sivuvaikutuksia.

Keskiviikko iltana ajeltiin Kankaanpäähän ja kävästiin kattoon näitä: http://handskes.vuodatus.net/. Oli aika ihanan sulosia ja reippaita ja kaiken puolin hienoja karvapalloja. Pipsa sai kävästä sanoon myös terve tulevalle pikkusiskolle. Pipsa ei ehkä ihan kamalan myyty ollut, lähinnä hämmentynyt :) Kamera ei ollut tietenkään mukana.......

Minulla alkoi nyt kahden viikon loma, Pekka on lomaillut jo viikon. Huomenna suunnataan auton nokka kohti Oulua ja juhannukseksi tullaan takaisin. Nyt lenkille ja pakkaamaan :)