ja plääh ja niin edelleen.

Meillä asustaa tällä hetkellä väsynyttä porukkaa. Pipsa on juoksun jälkeisessä väsymys/masennus tilassa ja minä olen muuten vain väsynyt. Pörri on ainut jolla on virtaa ja sekös Pörriä kiukuttaa, kun kukaan ei jaksa riehua sen kanssa. Pekkakin päätyi eilen illalla Riikaan, on siis Pekan polttariviikonloppu.

Me lähtään huomenna viikonlopun viettoon Tampereelle R:n luokse. R:n luona asuu myös Pipsan ja Pörrin kolme parasta koira poikakaveria. Sunnuntaina piipahdetaan Hämeenkyrössä kisoissa.

Nyt pitäisi nostaa takapuoli ylös tuolista ja mennä ulos. Täällä on ihastuttava ilma, aurinko paistaa ja on pikkaisen lunta maassa. Sen jälkeen pitäisi suunnata Hämeenlinnan suuren suureen keskustaan (hah) ja tehdä loppuja hääostoksia. Hääpudjettiin voi muuten mahduttaa mitä ihmeellisimpiä asioita :) Yritin tosin mahduttaa hääpudjettiin myös uutta koiran pentusta, mutta miehen mukaan häät ja koiran hankinta ei kuuluu yhteen....en ymmärtänyt olleenkaan. Niin ja kai sitä pitäisi ainakin käydä nenää vilauttaan työpaikkallakin.

Aurinkoista viikonloppua :)