Agiliideltiin sunnuntaina Jyväskylässä ja herranen aika oli kylmää. Kisat oli muuten ihan kivat, mutta jos radan rakentamiseen menee yli puoli tuntia, niin......

Ekana hillitömät hurraa huudot Reettalle ja Oskarille: HURRAA HURRAA ja vielä kerran HURRAA :) Reetta ja Osku sai kaksi nollaa, toisen sijottuen 5. ja toisella upea voitto. Eli Osku on yhden sijoitus nollan päässä kolmosista :)

Pipsan kanssa otettiin hyppyradalta kolme rimaa alas. Mutta se oli ihan harkittu teko, koska vedätin Pipsaa niin paljon kuin vain sain ja silloin tulee rimat alas. Ja vedätin sen takia, että saatais hyvä aika, joten riskillä mentiin. Vähän yli 5 sekkaa alitettiinkin ihanneaika :) Tosin vaikka rata olisi ollut puhdas, niin ei se siltikään olisi riiittänyt kuin sijalle 6. ja ylöspäin. Mutta eka rata oli siis ihan hyvä :)

Toiselta radalta (joka oli agi-rata) otettiin harmittava vitonen kepeiltä. Kepit oli kolmas este ja Pipsa varasti pahasti lähdössä. En siis ehtinyt ottamaan sitä haltuun kahden hypyn jälkeen, joten Pipsa meni kepeiltä väärästä välistä sisään. Mutta tällä radalla oli keinu ja sen suoritus oli LOISTAVA :) Harmitti vähän se keppien vitonen, koska ihanneaika alitettiin ja radalta tuli vain yksi nolla......

Kolmas rata (myös tämä agi-rata) meni hillittömällä raivolla. Vitonen putken suulta......(kiukutti) ja sitten hyppyjen välistä veto epäonnistui ja Pipsa hyppäs hypyn väärään suuntaa -> hylkäys. En oikein tiedä mitä tapahtu, mutta jotakin :) Ilmeisestikin :)

Kaiken kaikkiaan saatiiin kolme ihan hyvää rataa (lukuun ottamatta sitä vitosta putken suulta). Ei niitä nollia kyllä vieläkään tullut, mutta nyt ollaan jo lähempänä.

Ens lauantaina kisataan Tampereelle, toivottavasti ilmat hieman paremmin suosii :)