Lihapullat taskuun sullottuna suunnattiin lauantaina kohti Ikaalista Painballin kesän viimeiseen turnaukseen. Ajatuksena oli tietenkin opettaa hiiviö paukkeeseen ja siinä sivussa ratkottiin Paintballin Suomen mestaruus. Trivoka (siis Pekan joukkue) oli turnauksen hopea joukkue ja sai näin olleen Suomen mestaruus pronssia, hyvä Trivoka :)

Mutta siis siihen pääasiaan, eli pennun opettaminen laukaus varmaksi...tai jotain. No, jos olette aiemmin lukeneet Pipsan käyttäytymisestä Paintball turnauksessa, niin arvaatte varmaan miten kävi Pihlan kanssa. Pihla ei edes huomannut pauketta, hurmas pojat, söi järkyttävän määrän palloja ja oli päivän päätteeksi oranssi (sorry Tarja, kyllä se väri ajan myötä haalistuu). Lihapullia ei siis ehditty syödä siihen tarkoitukseen mihin ne oli ajateltu: kukaan ei pelännyt mitään (paitsi Pörri, mutta se ei suostunut tulemaan autosta ulos, eikä syömään lihapullia).

Pipsan kanssa meillä alkoi viime torstaina näyttely koulutus. VAIKEAA, kamalan VAIKEAA! Tokot ja agilityt on lasten leikkiä tuollasen näyttely jutun rinnalla. Ei me ainakaan vielä ravaamaan opittu, mutta ehkä me opitaan näytteleen :)

Lauantain saldo:

1912459.jpg

(oranssi väri ei tässä tule oikeuksiinsa, mutta kyllä sitä on, uskokaa pois)