...ja siivous päivä. Eli göötin pötkylöillä on ollut hauskaa :)

Ensin luut ja koirat ulos, hillitöntä imurointia ja luutuamista, mutta ei, ei ehditty. Göötin pötkylät söi luut ennätys vauhtia, jotta ehtivät auttamaan meitä siivoamisessa ja sehän se vasta hauskaa on. Oli jo tarpeeksi haastavaa yrittää imuroida tai luututa, kun yksi göötti roikkuu mukana, mutta teeppä sitä kun niitä on kaksi..... Myös ikkunan pesussa sain apua ja no joo, eipä siitä sen enempää :)

Eilen käytiin agi-kisoissa Hämeenlinnassa. Pipsa oli hidas (Pipsaa masentaa, juoksun jälkeinen kausi siis menossa), minä olin idiootti ja lopputuloksena kaksi hylkäystä. Joten se niistä kisoista, jatketaan reenejä.

Mutta jotain kivaakin, me päästään Pipsan kanssa näyttely reeneihin. Meidän ihana entinen agi-koutsi järjesti meidät sinne ja se alkaa ens torstaina ja jatkuu kolmena torstaina peräkkäin. Jospa me opittas laukkaan...eiku ravaan.....mitä meidän pitää oppia? Auttakaa nyt hieman :)

Olis taas kamalia agi-videoita (siis niitä viedoita, että älä-missään-nimessä-tee-näin), mutta katotaan saadaanko niitä mihinkään järkevään paikkaan.