Mä en (ehkä) enää ikinä osallistu agi-rotuun.....en siis siksi, että siellä olisi ollut jotenkin ikävää, vaan siksi, että en ole ikinä ollut näin väsynyt. Ja 2-luokka sentään tais päästä kaikkein inhimillisemmällä aikataululla.

La aamuna startattiin klo 6:30 kohti ylöjärveä göötti tyttöjen kanssa. Pörri jäi talon vahdiksi. Pihla keräs huiman kasan ihailijoita (no, sehän nyt oli jo ennalta arvattavaa) ja minä vakuuttelin ihmisille, että ei, näiden häntiä ei ole typistetty :) La oli yksilökisat. Eka radalta kerättiin huima määrä virhepisteitä ja toisesta otettiin hylkäys. Toinen rata oli jälleen lehmä-rata: este, puretaan emäntää pohkeeseen, este, puretaan emäntää pohkeeseen, este, puretaan emääntää pohkeeseen..... ja ei tarvi varmaan kertoa, että miten jatkettiin näiden kolmen esteen jälkeen :) Kyllä, sattuu. Kotia päästiin neljän aikoihin. Pihla ja Pipsa laitto nukkumaan, Pörri vingutti noin 2 tuntia uutta vinkulelua, jonka sille toin. Joo'o, siinä päänsäryssä se hieman harmitti.

Su lähdettiin matkaan vasta klo 7.00, oli vuorossa se jännittävä joukkuekisa. Pihla, taas, keräsi kamalan määrän ihailijoita, joku peräti yritti kaapatakin sen :) (kaheleita nuo koira ihmiset...mitä lie :) Rataan tutustuttiin klo 8:15 ja meidän Tyttöenergiaa joukkue pääsi radalle noin klo 13:30. En tiedä mitä järjestäjien mielessä on liikkunut, kun ovat tehneet joukkuekisan aikataulua.... No, tuskin olisin itse pystynyt parempaa, siis järjestelyjen kannalta, niin turha purnata :\ Meidän joukkue ei ehkä ihan voittanut, mutta ei me EHKÄ oltu viimeisiäkään. Pipsan kanssa oltiin ankkurina ja jos ei oteta lukuun niitä noin 30s virhettä, mitä tehtiin, niin kivaa oli :) Ja jännitti kamalasti :)

Oudointa oli, että Pipsa ei suostunut kepittään koko viikonloppuna. En muuta keksi kuin nurmi alustan, jolla ei olla ikinä reenattu. Se oli kyllä hieman hassua, mutta keinu suoritukset olivat loistavia :) Joten siirretään ongelma takaisin keppeihin.....

Me ollaan agi-rodussa :)

1707339.jpg

1707348.jpg

Tällainen lelu-saalis löydettiin ihan vaan vahingossa kojuista (tuo luun muotoinen sanoo, että  räyh räyh :)

1707366.jpg

Jälki tunnelmia.

1707377.jpg

1707384.jpg

Mariia kuittaa ja kaatuu sohvalle gööttien viereen :)