....koska vaikka kuinka Pihla sille haukkuu ja tarjoaa lelua, ei se ala leikkiin, ei vaikka tassulla löis.

Eilen käytiin ekalla lenkillä Pihlan kanssa. Tai no, Pihlan osalta suurin osa lenkistä meni sylissä, mutta käyhän se niinkin. Ollaan myös leikitty, opeteltu seisomista ja istumista, leikattu kynnet, syöty (kaikkea, esim. johtoja, on kuulemma todella ravitsevaa pikku koiran ruokaa), kiusattu isoja siskoja, tutustuttu naapurin koiriin ja lapsiin, haukuttu vähän lisää hiiviötä peilissä ja nukuttu hyvin.

Tässä todisteita :)

1693517.jpg

1693518.jpg

1693520.jpg

Ja tässä harjoitellaan seisomista meidän loistavaa ja säihkyvää näyttely uraa ajatellen (öh, joo, me ehkä tarvitaan vielä pikkasen reenausta).

1693523.jpg

1693524.jpg

1693532.jpg

1693533.jpg

Kaikkihan huomaa tuon ihanan bling bling pannan :) Se on pinkki ja siinä on timangi luita :) Se piti hankkia, koska Pihla tulee kannustamaan viikonloppua isosiskoa agi-rotuun.

1693545.jpg

Ja lopuksi kuva ihanasta isosiskosta, joka osaa seistä hienosti (ehkä, kun en minä mitään tästä näyttely jutusta ymmärrä. Kunhan nyt harjoitellaan, jos vaikka joskus sellaiseen osuttas.....tosin en kyllä edes tiedä, mistä alkaa niitä, siis näyttelyjä, etsimään...)

Myös Pörristä otettiin seisomiskuvia, mutta niitä ei voi julkaista, koska Pörri näyttää niissä ihan kummalliselta. Pörri ei oikein ollut samaa mieltä tästä pöydällä seisomisesta...