Viikonloppu meni agilityn MM-kisoissa. Selkä ja jalat tuli kipeeksi, vaikka yhtään juoksuaskelta en ottanut. Ja hartiat kans. Piti ohjata ihan kamalasti niitä koiria, kun välillä tuntui ohjaajat olevan ihan hukkateillä :) Hienot oli, kisat siis. Suomen edustajien ollessa vuorossa jännitys oli käsin kosketeltavaa. Monta hienoa suoritusta nähtiin, pari epäonnistunutta ja mahtuipa joukkoon myös muutama kunnon esiintyjäkin. Niin, että Oskulle vaan terkkuja :)

Pipsa pääsee ens maanantaina hierojalle. Tämä lähinnä minun mielenrauhan takia. Vauhti ei ole vielä(kään) tullut takaisin, joten varmistetaan nyt, että mikään paikka ei ole jumissa. Juoksu voi kyllä vielä vaikuttaa ja kisoihinkin ollaan menossa vasta monen viikon päästä. Nyt vain reenaillaan :)

Pihla reenaa kans :) En ole kyllä vielä varma että mitä, mutta ainakin haukkumista. Eli siis meidän Tampereen omat hallivuorot on alkaneet ja siellä käydään aina joka toinen keskiviikko agia reenailemassa Reettan ja poikien kanssa.

Pienehkö haaveri sattui kynsiä leikatessa:

1950530.jpg

Ai niin, Pihla pääsee ensimmäiseen näyttelyyn 2.11 Turkuun, jipii. Osataankohan me ravata.... Purra se ei ainakaan voi tuomaria, koska ei sillä ole yhtään hammasta :)