....ja onhan se hieno :) Nimittäin meidän pippurin uusi, mittatilaustyönä tehty takki. Joo'o, eihän se göötti oikeasti takkia tarvi, tarkenee muutenkin, mutta kun muillakin on, niin meidän pippurin piti kans saada.

1326877.jpg

Pippurin takki on Wuff Wuff Designista. Pippuri oli ihan itse takin mittojen mallina ja samalla valitsi itselleen muutaman lelun lelukopasta (onneksi ei ehtinyt enempää viemään, olis muuten tullut toooooodella kallis Oulun reissu).

1326880.jpg

Tuo monikätinen on Pipsan suosikki ja "mörkö" tai mikä möhkäle nyt sitten ikinä onkaan, annettiin iso siskolle.

Ja koska Pipsan takki esiteltiin, niin pitäähän sitä esitellä myös the iso siskon takki.

1267452.jpg

Pörrin takki on Back on Track loimi ja se hankittiin, että saadaan vanhaan neitiin hieman lisää liikkuvuutta. Ja kyllä sitä on saatukin :) Joten meillä ainakin loimi on toiminut.

Vielä selvennykseksi, että Pipsan takki ja lelut siis hankittiin Oulun kisareissulta. Samassa kojussa myytiin myös koirien tossuja ja ne olis ollut aivan yli södet, mutta ehkä nyt ei kuitenkaan ammuta niin yli. Pipsallahan on siis jo tätä takkia ennen maastotakki ja maastohuppari. Tosin Pipsa olisi kyllä melkein tarvinut ne tossut, koska pippurin tassuja palelee aina talvelle ja kesällä niitä tikkuilee (tätä termiä se ell muistaakseni käytti). Anturoissa ja tassuissa ei siis ole mitään vikaa, älkää huolestuko. Pipsan anturien (miten tämä sana taipuu....anturoiden, anturaiden??) iho vain on hieman tavallista ohuempaa, joten siitä johtuu palelu ja kesällä taas se tikkuilu, kun lönkötellään soralla.

Mutta ehkä ens kerralla hankitaan sitten tossutkin..........