Voih, nyt ei ole asiat hyvin. Tai nyt ne on jo paremmin, viime yönä oli tosi huonosti.

Pipsa alko oireileen oksentelulla perjantai iltana. Lauantaina oireet paheni ja ilmoitin, että me jätämme Riihimäen agi-kisat väliin. Särkylääkkeen ansiosta Pipsa rauhoittui ja näytti, että kyse on vain jostakin pienestä mahataudista. Sunnuntai iltana sitten homma räjähti käsiin ja mikään ei enää pysynyt sisällä. Yöllä Pipsa jo oksensi raudalle tuoksuvaa, ruskeaa limaa. Sinniteltiin yön yli ja aamuyöstä Pipsa joi hiukan vettä ja nukuttiinkin noin klo 5-6.30. Aamulla kivut palasi ja Pipsa oli todella nuutunut. Onneksi saatiin omalle lääkärille aika heti aamusta, joten ei muuta kuin tutkimuksiin.

Pipsalla on suolistoloinen, giardioosi. Tämä yksisoluinen hirviö aiheuttaa limakalvovaurioita suolistossa. Miten sen sinne on päätynyt, jäi minulle hieman epäselväksi, koska tuon 1,5 tunnin nukkumisen jälkeen ei ollut oikein vastaanottavainen olo. Pipsa sai ihon alle nestettä ja antibiootit ynnä muuta lääkkeet. Nyt Pipsa onneksi jo nukkuu rauhassa meidän sängyssä.

Ja jotta Pihla saisi myös jonkin sortin mahataudin, se söi illalla kokonaisen hiiren. Nyt sitten siis madotellaan koko porukkaa. Emännälle myös, ihan vaan varmuuden vuoksi :)