Ensin ruokailun virikkeistämistä :)

En ollut ikinä tällaisesta kuullutkaan, luin asiasta blokista nimeltä Viikon virike (Elämänlaatua elollisille). Loistava bloki muuten :) Ja pitihän sitä heti päästä testaamaan meidän tytseihin. Ensin kaivettiin hieman nahistuneet persikat kylmäkaapista, laitettiin ne puoliksi, poistettiin siemen keskeltä ja eikun persikan puolikkaat kuppiin.

Pipsa tyylinäyte: persikat sivuun, ruoka vauhdilla kohti mahalaukkua ja lopuksi persikoiden kimppuun.

1581635.jpg

Pörrin tyylinäytteitä: "hetkonen, mitä hemmettiä mun kuppiin on laitettu......no, syön tuon ruuan tuosta ympäriltä....."

1581636.jpg

"täääh....luuleeko joku, että mä oon kasvissyöjä...häh? naurettavaa, mähän en tätä syö.....no, ehkä vähän maistan, mutta en sitten SYÖ"

1581639.jpg

Pörri ei syönyt, Pipsa söi kolme persikan puolikasta ja yhden se kaivo maahan. Olisi ilmeisesti kannattanut aloittaa jostakin hieman vähemmän kirpeästä hedelmästä :)

Lähdimme Porvoon Emäsaloon juhlistamaan onnistunutta......tai no, ei ehkä ihan onnistunutta, mutta päättynyttä projektia työkavereiden kanssa. Paikka oli todella kiva, nimeltään Uddström. Teimme meriretken Jolanda-puufiskarilla, joimme kahvit veneessä, söimme saaristolaispöydästä maissa ja illalla saunoimme. Ruoka oli ihanaa, paljon kalaa, nam :)

1581707.jpg

1581712.jpg

1581717.jpg

Tämä saari on nimeltään Klovharu, tiedättekö kuka siellä on viettänyt suurimman osan vuodesta vielä eläessään ?

1581736.jpg

1581738.jpg

Kyllä, muumien luoja Tove Jansson. Saareen ei tule sähköä, ei vettä. Siellä ei ole oikeastaan ollenkaan kasvillisuutta. Mökki on edelleen avoinna, joten sitä voi vuokrata. Tosin saarelle ei ole laituria, joten se hankaloittaa rantautumista. Tove sai rakentaa mökin elämänkumppaninsa kanssa sillä luvalla, että mökkiä pidetään aina auki, kun he itse eivät ole siellä. Tämä siksi, että mökille voidaan pelastaa haaksirikon sattuessa ihmisiä. He asuivat saarella suurimman osan vuodesta, pahimipien syysmyrskyjenkin aikaan. Koska saareen ei tullut sähköä, ei kännykällä siellä mitään olisi tehnyt vaikka sellainen olisi ollut. Tove ja Tuulikki kommunikoivat ulkomaailman kanssa kuvassa näkyvän salon avulla.....tietyn värinen lippu salkoon ja maitoa saapui seuraavana päivän. Kätevää, eikö totta :) Mökki on muuten rakennettu kahteen kerrokseen, ensimmäinen kerros löytyy kallion sisältä :)

Merellä näkyi myös paljon joutsenia, mutta ei ne kyllä yhteenkään kuvaan osuneet. Ja ruokailun alkaessa, kamerasta oli jo loppunut patteri.

Kaikki pitää sitten peukkuja, tassuja, koipia, mitä vaan ylhäällä huomenna, että meidän kisat menee putkeen :) ja siis ihan konkreettisesti putkeen :) Illalla sitten jatketaan niiden tassujen pitämistä taivasta kohti, jotta Teräsbetoni voittaa viisut. Joten eikun kisakatsomot pystyyn :)